حرفهای پراکنده یک مسعود – پادکست شماره ۲
–
–
سلام
–
–
با عرض پوزش بابت تاخیر در پادکست، پادکست شماره ۲ را تقدیم همه شما عزیزانی میکنم که به دانش، فناوری نوین و البته مغز! علاقه مند هستید.
موضوع پادکست:
موضوع پادکست شماره ۲، بررسی کتاب جدید آقای «میچیو کاکو – Michio Kaku» با عنوان «آینده ذهن (مغز): تلاشی علمی برای فهم، تقویت و قدرتمند ساختن مغز – The Future of the Mind: The Scientific Quest to Understand, Enhance, and Empower the Mind»
اگر به موضوعاتی نظیر سینگیولاریتی، خودآگاهی، هوش مصنوعی و آینده پژوهی، تکامل و البته ذهن (مغز) و آینده اون علاقهمند هستید، این پادکست رو به شما پیشنهاد میکنم.
دانلود با کیفیت ۹۶ Kbps – حجم ۳۳ مگابایت
از طریق لینک زیر نیز میتوانید بصورت آنلاین پادکست را بشنوید
لینکهای مفید:
لینک دانلود کتاب (در صورت نداشتن امکان خرید)
–
پیروز و سربلند باشید
–
–
مسعود زمانی
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳
–***–
«اگر از طریق فید (خوراک) من این نوشته را مطالعه میکنید، برای دسترسی مستقیم از این لینک استفاده کنید»
–***–
36 دیدگاه دربارهٔ «حرفهای پراکنده یک مسعود – پادکست شماره ۲»
عجب موضوعی انتخاب کردید. من عاشق این مردم واقعا. تلاشش برای ترویج علم تحسین برانگیزه. راستی ما خوشحال شدیم سر این قضیه پادکست گفتیم اینطوری بیشتر بهره میبریم از شما ولی فاصله بین دوتا پادکست خیلی زیاد شد که. اما بازهم ممنون:))
سلام، این نکته ای که راجع به کاکو گفتید کاملاً درسته، واقعاً زحمت میکشه… در مورد تاخیر و فاصله زمانی هم عذر میخوام سرم خیلی شلوغ بوده این چند وقت… امیدوارم که این پادکست خوشتون بیاد… پیروز و برقرار باشید
امروز ، از ظهر شروع شد ،خوندن پست هاتون تو وبلاگ قدیمی
رندوم میخوندم ، چندین ساعت ، بعضی دلنوشته ها و روزنوشته ها و شرح احوالات شخصی برام جالب تر بود(با اینکه زیاد اهل خوندن مطالب مینی مال و خیلی شخصی نیستم) ، تا عصری میخوندم .
راستی خواهرکوچیکه دیگه شما رو مغلوب نمی دونه ؟! 🙂 جدول حل کردن رو ترک کردین؟ میگم یه موقع ساعت دیواری اضافه داشتین در خدمتم ها 🙂 ، پیش خودم میگفتم کاش اینجا هم لابلای پست های تخصصی ، روزنوشته هاتون رو میدیدم ، مثلا در فاصله دو پست تخصصی و سنگین ، یه دلنوشته ، یه پست سبک (نمیدونم چی اسمش رو بذارم) البته میدونم سعی دارین از شخصی نویسی خودداری کنین .
بگذریم ، خلاصه همینجور میخوندم ، خواب عجیب توی دنیای زیرآبی و … تا صندلی عقب اون پراید و مابین او دو دوست بدنساز ! 🙂 “کی از ستاره بارون چشماشو هم میذاره ؟! ” ، خیلی برام جالب بود، کامنت دکتر روی اون پست رو دیدم(اولین کامنتشون بود ؟!) ، خلاصه که روز عجیبی بود ،حالا ممکنه شما پیش خودتون بگی این دیوونست ، البته پر بیراه نگفتی 🙂 ، در ادامه هم رفتم کامنت هاتون رو روی یک پزشک از دو سه سال اخیرتا به امروز خوندم !
حالا اینا چه ربطی به پادکست دومتون داشت؟
هنوز پادکست رو گوش ندادم 🙂 ، ولی ربطش اینه که پست “راهنمای گام به گام نابودی یک کتاب”(فیزیک غیر ممکن ها و میچیو کاکو ! ) رو خونده بودم قبلا و الان هم موضوع پادکست دوم رو دیدم ، از این جهت کلی ذوق زده شدم و این کامنت شلخته رو براتون گذاشتم .
بعد از گوش کردن پادکست ، نظرم رو خواهم گفت .
شاد باشی .
سلام دوست من
این کامنت رو خیلی دوست دارم، به هزار دلیل… کلی انرژی میده… این مروری که کردی رو خودمم میخواستم نمیتونستم به این موجزی انجام بدم… امیدوارم که از پادکست هم راضی باشی دوست من
همیشه و همه جا پیروز و برقرار باشی، بخصوص “وقتی که راه درازه…”
مسعود بسیار عالی بود.
من که استفاده کردم.
تشکراتتیم.
مخلصیم دادا… اصلاً یه بخش اکلاونجمنت!! ثابت میخوام اول همه پادکستها بزارم از این به بعد…
سلام مسعود عزیز
واقعا پادکست ارزشمند و بسیار عالی بود.
ممنون
امیدوارم موفق باشی
سلام علی جان، ممنون از محبتت، برات آرزوی سلامتی و موفقیت دارم
سلام
فکر کنم امروز به لطف شما تونستم بفهمم مردم قرن های گذشته با رویرو شدن با تکنولوژی های پیشتاز زمانشون (سینما ، قطار یا … ) چقدر وحشت میکردند :d . با اینکه فعلا در مرحله ای نیستیم که بگیم این قضیه صددرصد به وقوع میپیونده ولی تسلط و دستکاری مغز و ذهن با این اخلاقیات ناقص و دیکتاتور های بالقوه دوران ما ترسناکه .
البته میشه از این دانش استفاده های خوب زیادی کرد.میشه با شناختن بهتر قابلیت های ذهنی یه شخص از حروم شدن استعدادش جلوگیری کرد یا بیماری های و اختلال های روانی رو درمان کرد.
با اینهمه از ترس ناشی از عدم آگاهی من کم چیزی کم نمیشه. امیدوارم این دفعه هم مثل قبل از این انسان به تکنولوژی غلبه کنه .
ممنون مسعودجان امروز کلی چیز یاد گرفتم 🙂
موفق باشی
سلام علی جان، البته من خودم همیشه از طرفدارای فناوریهای جدی هستم و ترجیح میدم خطرشون رو به جون بخرم تا اینکه تو یکنواختی زندگی کنم!!! ولی این قضیه یکم ترسناکه… من به قطعی بودن امکان دستکاری و manipulation در ذهن (اونم تو بازه ۲۰-۲۵ سال آینده) ایمان دارم ولی اینکه این مسئله چه جوانبی داره در آخر پادکست اشاره کردم که نیاز هست که متخصصان و عالمان بشینند و شبیه سازی کنند توی ذهنشون تا ببیند عواقبش چی میشه تا بعداً فقط حسرت نخوریم.
همیشه تکنولوژی در دست آدمهای بد خطرناکه ولی میشه امید بست به شبکهسازیهایی که فقط با هدف روشنگری میان مردم توی اینترنت شکل میگیره و معمولاً کمتر پیش میاد چیزی از دستشون دربره… اینجور فناوریهای شیرینترین هدیهای هست که میشه به حکومتهای توتالیتر و سرکوبگر داد که باید با روشن گری این امکان رو ازشون گرفت… یه عزم جهانی میطلبه
همیشه پیروز باشی دوست من
آقای زمانی فاصله بین پادکستات زیاد هم بشه اشکال نداره فقط تعطیلش نکن اصلا ادیت کردن و موزیک و فلان هم نمیخواد همینطوری راحت ضبط کن بزار
کاری که ما میتونیم انجام بدیم فقط تشکر خالی
ممنونم حسین جان از محبتت… تا وقتی که بتونم کار با محتوا و کیفیت بیرون بدم این کار رو ادامه میدم… شما همین که وقت میزاری برای کامنت خودش یکدنیا ارزشمنده… پیروز و برقرار باشی همیشه برادر
سلام مسعود جان، خسته نباشید. مثل قسمت قبل موضوع خوبی و جذابی رو برای پادکست انتخواب کردی، من در طول زندگیم به واسطه این که در منطقه آروم و دور از شهر و بدون دغدغه خاصی بزرگ شدم، فرصت این رو داشتم که در مورد سئوالاتی که من رو مشغول کرده بود فکر و اندیشه کنم، من جناب کاکو رو از اون زمان و با مستند های جذابش میشناختم(اون موقع که این قدر موهاش سفید نشده بود) به نظر من همین نگاه به آینده و تصور اتفاقات مختلفی که به واسطه درک بهتر ما از دنیای اطراف و بلاخص خود ما اتفاق میافتد به ما کمک میکنه که تا رسیدن به آن زمان بتونیم با این پیشرفت عظیم که دیر یا زود اتفاق میفته بهتر کنار بیایم.
البته اگر باز به گذشته نگاه کنیم، حتی ژول ورن که خودت اسمش رو تو پادکست آوردی اتفاقاتی رو که پیش بینی کرده بودن که خیلی ها اتفاق نیوفتاد(که البته خیلی ها هم عملی شد) یا اون انتظاراتی که از پیشرفت ها در قرن بیست و یک میشد، که حال بهشون نگاه میکنیم دیدگاهای افراطی از پیشرفت بشر بودن…به هر حال باید نشست و اتظار کشید و البته مثل دکتر کوپر ببینیم سن ما به سینگولاریتی میرسه یا نه 🙂
آهنگ تیتراژ سریال فرینج هم خاطره انگیز بود .منتظر قسمت بعد هستیم، امیدوارم موفق باشی .
سلام علی جان؛
ممنون از محبتت، من خیلی دوست دارم از این دیوونه خونه (تهران! البته جسارت به کسی نباشه) فرار کنم وبرم یک جای آروم زندگی کنم… یک نکته ظریف تو پیشگویی آدمهای بزرگ وجود داره که یکجورایی باعث میشه مسیر اثرگذاری برعکس باشه و اتفاقاً دنیا تلاش میکنه که پیشگویی آنها رو محقق کنه… یعنی فارغ از اینکه این آدم کاکو باشه که فیزیکدان هست یا لری پیج که دسترسیها و قدرت اثرگذاری بیشتری داره، پیشگویی اینجور آدمها یه مسیر نورانی جلوی چشمهای آدمهای دیگر باز میکنه که منجر به محقق شدن اونها میشه
من نمیدونم چقدر از این پیشگوییها درست از آب درمیاد ولی چون برخلاف قبل براساس روند منطقی بنا شدهاند امکان تحقق بیشتری دارند…
باز هم ممنون بخاطر کامنت دوست من
بهترینها رو برات آرزو میکنم
پیروز و برقرار باشی
سلام مسعود عزیز.
من فکر نمیکنم پادکستی با این محتوای عالی و غنی و ارزشمند تو وب فارسی باشه، فقط میتونم بگم فوق العاده بود، من پادکست قبلی رو گوش ندادم ولی الان گذاشتم دانلود بشه. واقعا کارت ارزشمنده و شایسته تشکر.
فقط من چند تا انتقاد تقریبا فنی دارم، یکی این که سطح صدای موسیقی و صدای خود شما یکی نیست، یعنی صدای موسیقی بلندتره (فکر کنم این مشکل با audio normalizing حل بشه، البته من normalize کردم ولی درست نشد، فکر کنم باید قبل از میکس این کار انجام بشه، البته راه بهتر اینه که قبل از خروجی گرفتن سطح صداها رو تست کنی، فکر کنم سطح صدای موسیقی یه چیزی در حدود ۳db بیشتر از سطح صدای شما باشه، و به یه تعادلی برسی بعد خروجی بگیری)، و یکی دیگه اینکه من وقتی داشتم با گوشی (htc) پادکست رو گوش میدادم صدای s خیلی آزاردهنده شنیده می شد.
و یه پیشنهاد:
اگه تونستی و وقت کردی متن پادکست هات رو هم بزار روی وبلاگت (یه چیزی شبیه متن پادکست های جادی). این هم میتونه برای کسایی که امکان دانلود ندارن مفید باشه هم برای کسایی که میخوان اصطلاحات توی پادکست رو بهتر متوجه بشن و در موردشون بیشتر اطلاعات کسب کنن.
ممنون بخاطر پادکست عالیت.
سلام پویا جان
ممنون بابت اینهمه انرژی و محبت، در مورد اون مشکلات فنی باید بگم که متاسفانه گویا “سین” و “شین” صدای من یکم از نرم خارج هست و باید به کمک نرم افزار اون رو ادیت کرد، ولی متاسفانه من به adobe audition مسلط نیستم و بلد نیستم بدرستی اینکار رو صورت بدم، خیلی عذر میخوام امید که تو شماره های بعدی حبران بکنم.
در مورد متن پادکست هم کاملاً درست میگی، انشالله تو شماره های بعدی اینکار رو میکنم، ولی شما اگه به کلمات کلیدی و تگهای هر پست مراجعه کنی خیلی از اون اصطلاحات رو داخلش ذکر کردم.
بهترین ها رو برات ارزو میکنم دوست من
پیروز و برقرار باشی همیشه
سلام. پادکست واقعا عالی درست شده بود و مخصوصا موسیقی های متن فوق العاده ای گذاشته بودید. من به شخصه که در این زمینه هیچ گونه مطالعه و اطلاعاتی نداشتم و با گوش دادن به پادکست جنابعالی به این زمینه علاقمند شدم و کلی هم سرچ تو اینترنت انجام دادم و بیشتر خوندم.
فقط یک نکته ای که بود جنابعالی سین و شین تون کمی می زنه و من که داخل ماشین گوش می کنم دقایق اول کمی اذیت می شدم اما در دفعات بعدی اصلا متوجه اش نشدم (چندین بار پادکست جنابعالی رو توی ماشین گوش کردم)
البته نمی دونم میشه درستش کرد یا نه . همینطور خواستم مشکلم رو بگم.
به هرجال ممنون از زحمتی که کشیده بودید. من که خیلی لذت بردم.
سلام علیرضا جان، اینکه پادکست و پستها باعث بشه شما و دیگر دوستان به چنین موضوعات علاقه مند بشوید و مطالعهتون رو گسترش بدید خیلی خیلی خوب و لذتبخشه، حتماً مطالعات و نقطه نظراتت رو با من و دیگر دوستان به اشتراک بگذار و اجازه بده این جریان ادامه پیدا کنه…
در مورد اون سین و شین هم چی بگم والله، بخش عمدهاش ذاتی هست و یکم هم تقصیر میکروفن هست، سعی میکنم تو کار با نرم افزار مسلط تر بشم تا بتونم این ایراد رو برطرف کنم… باید درست بشه …
کامنتهای شما هیچ خستگی توی تنم باقی نمیزاره دوست من
پیروز و برقرار باشید همیشه
سلام پبشنهاد میکنم این را ببینید. هم به پادکست قبلی و هم فعلی مربوط میشه:
http://www.thegreatcourses.com/tgc/courses/course_detail.aspx?cid=4278
سلام دوست من، سرفصل هاش خیلی اغواکننده بود… هزینه بالایی داره ولی… خدا از سر تقصیراتم بگذره، گشتم فایل صوتی کورس (البته سال ۲۰۰۸) را پیدا کردم… اگر خوب بود به بقیه دوستان هم پیشنهاد میکنم… از اینکه این مطلب را با من و دیگر دوستان به اشتراک گذاشتی ممنونم دوست من
ولی واقعیت اینه که اون سیم کشی، ارتباطاتی که اون تو تشکیل شده به قدری پیچیده و به قدری مدرنه!!!
آخه مغز ندیده گی هم حدی داره!، جوگیر!
داخل پادکست می گی:
“ولی واقعیت اینه که اون سیم کشی، ارتباطاتی که اون تو تشکیل شده به قدری پیچیده و به قدری مدرنه!!!”
آخه مغز ندیدگی هم حدی داره!، جوگیر!
داخل پادکست می گی:
“ولی واقعیت اینه که اون سیم کشی، ارتباطاتی که اون تو تشکیل شده به قدری پیچیده و به قدری مدرنه!!!”
آخه مغز ندیدگی هم حدی داره!، جوگیر!
اونوقت مغز غیرمدرن چی جوریاست؟!!!
P:
خب چی بگم والله، آره ندیدم خب، اون قضیه پیچیدگی هم باور کن هست وگرنه اینهمه لازم نبود خرجش کنند تا بفهمندش… مغز غیر مدرن هم میشه همون سوسک کذایی که ذکر شد و یا در نهایت خودش پستانداران دیگه. حالا شاید مدرن واژه مناسبی نباشه… برقرار باشی دوست من.
“فلانی هم کتاب داره، بخونین، بهمانی هن کتاب داره، حتماً بخونین”
این دیگه چه مسخره بازی ای، فرض کن بخوای پیشنهادای بیست نفر رو عمل کنی، عمرت تموم میشه، بازم تموم نمی شن!
به نظرم این روش توصیه ی کتاب دیگه مسخره است! (البته از خیلی وقت پیش مسخره بود!)
باور کن من خیلی دوست داشتم یه روشی بود با آمپول یا یه سیم همه اطلاعات رو میشد انتقال داد، ولی فعلاً تنها راه حل برای درک کامل موضوع مطالعه هست، در حال حاضر بخش نامعلومی و احتمالاً کوتاهی! از عمر من مونده که مطمئناً اون هم به مطالعه خواهد گذشت، حالا اینکه کسی به موضوع علاقه مند نباشه و یا نخواد بیشتر مطالعه کنه که خب به خودش مربوطه، ولی شرط عقل و انصاف اینه که بتونیم برای بقیه راهگشا باشیم. بازم ممنونم دوست من
با سلام خدمت همهء علاقمندان سایت و البته آقا مسعود . من تازه با سایت آشنا شدم . میخواستم ببینم فرمت کتابهای
داونلودی باید به چه صورت باز بشه ، یا با چه نرم افزاری مشاهده بشه چون بنظر پی دی اف نیست .
پایدار و سرافراز باشید
سلام خدمت شما دوست عزیز، این کتابهای برای استفاده در تبلتها، گوشیها و ایبوک ریدر ها مناسب هستند و اپلیکیشنهای بسیار زیادی در این حوزه وجود دارد، البته نرم افزارهایی نظیر ePub Reader و Adobe Digital Editions هم این فایلها را در کامپیوتر اجرا میکنند. یگی دو تا مبدل آنلاین هم برای تبدیل فایلهای epub و mobi وجود دارد که نمونه اش این سایت http://www.2epub.com/ است.
پیروز و سربلند باشید
سلام
متاسفانه هیچ فایل دانلود نمیشه
سلام، من خودم تست کردم مشکلی نبود، دوباره تلاش کنید. اگر حل نشد با من تماس بگیرید. پیروز و سربلند باشید
ممنون بابت مطالب خوبی که توی پادکست مطرح میکنید. خوشحالم موضوعات محدود و تا حدودی مرتبط هستند. امیدوارم به همین شکل بمونه و از هر در سختی نباشه.
به ندرت توی وب فارسی وبلاگهایی مثل شما میشه پیدا کرد. وبلاگها اغلب به فیلم، سریال و کتاب میپردازن اما از اهمیت TED ، تاکشوهای استوارت/کوبرت و موارد اینچنینی که بسیار آموزندهاند غافلند. وبلاگ شما از این جهت بسیار باارزشه (:
پ.ن: در این پادکست یه موردی رو در مورد ترجمه نامناسب conscious به “خودآگاه” مطرح کردید که درسته. تا جایی که من اطلاع دارم در حال حاضر معمولا از کلمه “هشبار” در ترجمه استفاده میشه.
این متن رو از کتاب “یونگ، خدایان و انسان مدرن” با ترجمه داریوش مهرجویی، ص۳۲ نقل میکنم :
واژه آگاه را برای The Conscious و ناآگاه را برای The Unconscious آوردهایم. در زبان فارسی برای این دو معمولا خودآگاه و ناخودآگاه میآورند. در روانشناسی یونگ (و فروید) خودآگاهی (self-consciousness) مقوله دیگری است چه در آنجا “خود” موضوع آگاهی است. آگاهی همیشه “خود” آگاهی نیست. آگاهی برای چیزهای دیگر نیز هست.
سلام شایان جان، ممنونم بابت این کامنت پرمحتوا، اینکه خواننده های نکته سنج و اهل مطالعه ای مثل شما دارم خیلی خیلی لذتبخشه. من همیشه با ترجمه تحت الفظی و کلمه به کلمه مخالفم. این بخشی هم که شما به درستی اشاره کردید بهترین شاهد برای این مهم است. خیلی خیلی محبت میکنید اگر بازهم همراه من و دیگر دوستان باشید و دانسته هاتون را با ما به اشتراک بگذارید.
بهترین ها رو براتون آرزو میکنم دوست من
با سلام
عالی بود اقا مسعود.
واقعا جالب بود.
و دوست دارم در صورت امکان بیشتر کنی تعداد پادکست ها رو.
سلام دوست من، ممنونم از محبتت، به روی چشم هم یکم تنبلم و هم یکم کارام زیاد شده، امید که بتونم محبت دوستان رو جبران کنم. سعی میکنم با روال منظم تری پادکست ها رو منتشر کنم. پیروز و سربلند باشی همیشه
سلام بر نویسنده خوش ذوق و گوینده خوش صدا و آرامش بخش،
اول از همه پوزش بابت این تاخیر در نظر دادن، اما مهم اینه که آخرسر نظر رو میدیم. میگن دیر و زود داره، اما سوخت و سوز نداره.
آقا بسیار صحبت های لذیذی بود. اتفاقا درباره این موضوع فکر کرده بودم. اولین بار در سریال Big Bang Theory شلدن محاسبه کرده بود که تا چه سالی انسان توانایی داره بتون ذهن رو در کامپیوتر ذخیره کنه، بعد ازونور هم محاسبه کرده بود چند سال عمر می کنه و آخرسر ۴-۵ سال کم آورده بود و داشت برای افزایشی عمرش تلاش های بامزه ای می کرد.
حالا شما هم ذهنم رو بابت این موضوع بیشتر ترغیب کردید.
بخاطر مشغله کاری فایلتون رو که همون شب آپلود کرده بودید تازه پریشب گوش کردم. بنظرم نسبت به پادکست اولی بسیار بسیار (+بسیار) کیفیت افزایش پیدا کرده. اولین نفطه مثبتی که نظرم رو جلب کرد تقسیم کردن صحبت ها و استراحت های هرچند کوتاه بود. اینجوری یکنواختی کاملا از بین رفت و ذهن با گفته های شما هوشیار می موند. (آهنگ ها هم خیلی خوب بود… پیشنهاد می کنم لیست آهنگ هایی هم که استفاده می کنید رو بگذارید! هی نیاییم سوال بپرسیم).
اما ضعفی که بنظرم ارزش گفتن دارد تفاوت صدای موسیقی با گفته های شما بود که در کامنت های بالا بهش اشاره شده بود. پادکستتون رو ساعت ۳ تا ۴ بامداد گوش می کردم، زمانی که صحبت می کردید (اون هم با صدای آرام شما و البته لحن خاصتون که موضوع رو برای من مثل یک فیلم جذاب و گیرا کرده بود) در گفته ها عمیق می شدم، اما ناگهان بخش موسیقی که می آمد و انگار به من شوک دادن و دست پاچه به دنبال دکمه صدای تبلت می گشتم (شاید مزیتش این بوده که از چرت در می آورد).
اما علی الحساب بسیار خوب و مفید بود، سین ها و شین ها که اینبار به گوش نمی آمد. شاید بنظر شما طولانی اومده باشه، اما بنظرم کاملا زمانش بجا و مقتضی نسبت به مفاهیم و موضوع.
منتظر بعدیش هم هستیم… اگر هم کمکی از ما برمیاد (در هر زمینه ایش) در خدمتیم. خوشحال می شم پادکست هاتون زودتر عرضه شه.
شاد و پاینده باشید.
سلام میلاد جان
شما همیشه لطف داری و امیدوارم همراهی شما رو همیشه با خودم داشته باشم.
در مورد نکاتی که گفتی ازت خیلی ممنونم، همین نظرهای شما و دیگر دوستان بود که کمک کرد برخی از ایرادات رو برطرف کنم و کیفیت فنی و محتوایی رو ارتقاء بدم. این قضیه شوک موسیقی رو هم چشم سعی میکم برطرف کنم
کمک هم که همه جوره نیاز هست همیشه، من خیلی دوست دارم اگه بشه تو یه جمعی همه دوستان بتونند نظرهاشون رو بگن و بعد روی اون نکات مانور بدیم، من معمولاً همت جمع کردن اینجور جمع ها رو ندارم ولی بنظرم اگه بشه هر دو سه هفته یکبار اونهایی که علاقه مند هستند رو یکجا جمع کرد و در مورد اخبار با هم صحبت کنیم و بعد در قالب پادکست یا ویدیوکست منتشر بشه خیلی خوب میشه… این ایده آل من هست… سعی هم باید بشه که افراد زیاد تخصصی صحبت نکنند تا مخاطب خسته نشه و در ابتدا به زبان عامه پسند دوستان بیشتری به اینجور مباحث جذب کرد. اگه کسی میتونه برای این اتفاق کاری بکنه من هرکاری از دستم بربیاد انجام میدم…
بازهم ممنون از کامنتهای موثر و پر از انرژیت دوست من